Tack för i år från Kulturglimtar!


Helgen vi alla laddat för är över för i år. Hjärtligt tack till alla underbara utställare, fantastiska besökare och alla andra härliga inblandade. Vi i arbetsgruppen sitter med ett leende på läpparna, lite trötta men nöjda!

Här finns det att läsa på Nerikes Allehanda om Kulturglimtar.

För er som fortfarande är sugna på kultur rekommenderar vi en tur till de ställen som håller öppet lite längre:
Kopparbergs Krukmakeri, Kopparberg Geomuseum, Turistbyrån och Ljusnarsbergs Slöjd- och Hantverkare på Tingshuset, Bångbro AteljéGalleri, Finngården Rikkenstorp, Disponentparken, Oskars Lada i Hörken, Fantasifigurerna i Rällså, Opera på Skäret, Muséerna i Kopparberg, Ställbergs Rökeri, Bångbro Kids & Outdoor, Bångbro Herrgård, Loftcaféet, Björksjö Logcafé och Ko-Lugn.

Glad sommar från Ingela, Eva, Jeanette och Wicken